Ιστοσελίδα της Ψησταριάς το "Άλσος". Παραγγελία online, μενού και ποτά

Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα

Καλώς ήρθατε στην νέα μας ιστοσελίδα!! Μια ιστοσελίδα μοντέρνα, γρήγορη και εύχρηστη..

Με μεράκι και γνώνομα την ευκολία στην χρήση κατασκευάσαμε αυτόν τον ιστότοπο για την διαδικτυακή παρουσίαση της ψησταριάς “Το Άλσος”. Μέσα από αυτόν τον ιστότοπο παρουσιάζεται το Άλσος, το όραμα και το όνειρο που έγιναν πραγματικότητα.

Παρουσιάζονται όλα τα πιάτα μας και οι σημαντικότερες και ιδιαίτερες για εμάς συνταγές. Τα πιάτα μας περιλαμβάνουν τηγανιές, τυλιχτά, μερίδες και μαγειρευτά.

Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα μας μπορείτε να καταχωρήσετε την παραγγελία σας βάση του μενού μας. Σε κάθε πιάτο μπορείτε να σημειώσετε τις δικές σας προτημίσεις και παρατηρήσεις για την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Οι δυνατότητες δεν σταματούν εκεί. Μπορείτε αν επιθυμείτε να πληρώσετε την παραγγελίας σας κατά την ολοκλήρωσής της είτε με PayPal είτε με πιστωτική κάρτα.

Παράλληλα με όλα τα παραπάνω σας δίνουμε την δυνατότητα να παρακολουθείτε τα νέα μας και να βλέπετε τις νέες μας συνταγές. Να παρακολουθείτε τα βίντεό μας για τα μαγειρευτά μας πιάτα, τις μερίδες μας αλλά και για όλες μας τις παρασκευές που ετοιμάζουμε καθημερινά για εσάς.